Home >

Assistent Supermarktmanager

Locatie

Regio Alkmaar

Publicatiedatum

28-07-2023

Opdrachtgever

Netwerkt werving & selectie

What's in it for you?

Als assistent supermarktmanager ga je bij deze ondernemer aan de slag bij de meest klantgerichte supermarktketen van Nederland. Voor de betreffende vestiging zijn wij op zoek naar een assistent die de eindverantwoordelijkheid over de winkel krijgt. Hoe gaaf is dat?! Een winkel van 700/800 m2 met een mooie omzet die groeiende is. Op een kleine kilometer van de vestiging zit een ' buddy' vestiging (die een stuk groter is en meer omzet draait).

Je bent het commerciële aanspreekpunt en het gezicht van je eigen winkel. Een veelzijdige baan bij een echte ondernemersfamilie in een werkomgeving waar iedereen op een respectvolle wijze met elkaar samenwerkt. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf echt te ontwikkelen. Je mag zelf knopen doorhakken, commerciële kansen benutten, klantvriendelijkheid naar een nog hoger niveau brengen, de groep nog zelfstandiger laten werken, etc. Mooie uitdagingen om je in vast te bijten.

Werk je nu bij een soortgelijke organisatie en duurt het je allemaal te lang om door te groeien? Of is het gewoon eens tijd voor wat anders, iets nieuws, iets fris? Lees dan snel verder!

Waar ga je werken?

Deze supermarkt in de regio Alkmaar groeit in omzet en heeft een heel leuk team dat voor elkaar klaarstaat en elkaar helpt. Hier kun jij je verder ontwikkelen en zal geen dag hetzelfde zijn. Wederzijds respect en waardering staat hier voorop.

Wat ga je doen?

Als assistent supermarktmanager ben je hier het gezicht van de winkel en zorg je voor een sterke klantenbinding. Dagelijks stuur je jouw team aan en draag je zorg voor een uitstekende winkelpresentatie en de uitvoering van de formule. Je coacht en motiveert je team om de klanten dagelijks de kwaliteit te bieden die ze verwachten. Als manager zorg je dat vastgestelde budgetten met betrekking tot omzet, loonkosten en overige kosten gerealiseerd en bewaakt worden. Zijn er afwijkingen? Dan signaleer jij deze en onderneemt direct actie. Naast dat je het beste uit je winkel wilt halen, zorg jij ook voor de ontwikkeling van je team en weet jij hier het maximale uit te halen.

Wie ben je?

Je hebt ervaring met werken in de supermarkt in een leidinggevende rol. Je bent bv nu al assistent bij een andere supermarkt of je bent teamleider en (dik) toe aan een volgende stap in je carrière.

Je bent een leider die boven de groep kan staan en die het leuk vindt om hen in hun kracht te zetten. Zo wil je hen zoveel als mogelijk zelfstandig laten werken, waarbij jij hen monitort en coacht en de lijnen uitzet.

De klant staat uiteraard centraal bij jou. De ondernemer geeft je veel vrijheid om de klant het goede gevoel te geven om prettig boodschappen te blijven doen.
Daarnaast:

  • Heb je mbo werk- en denkniveau en bij voorkeur een retail of economische opleiding afgerond;
  • Ben je in staat het overzicht te bewaken en heb je ook oog voor details;
  • Heb je een goed gevoel voor service, klantgerichtheid en cijfers;
  • Ben je resultaatgericht, kostenbewust en niet bang om beslissingen te nemen;
  • Heb je een beschikbaarheid van 32-40 uur per week.

Wat word je geboden?

Een zelfstandige functie waarbij je terecht komt bij een warme ondernemersfamilie die een passie heeft voor de supermarkt en waar werkplezier voorop staat. Best uniek om als assistent je eigen winkel te mogen runnen. Je komt terecht bij een formule die zich bewezen heeft en die aan de top van de berg staat en die klantgerichtheid ademt.

Je krijgt hier ruimte en begeleiding om jezelf verder te ontwikkelen. Deze ondernemer kan je alles vertellen over ondernemerschap en klantenbinding. Daarnaast onvang je een instapsalaris van €3400 - €3600 per periode.

Bekijk

Onze nieuwste vacatures
Alkmaar
Alkmaar Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.