Home > Werkgevers > Tarieven
Alkmaar Heeft Werk

Bekijk

Onze nieuwste vacatures
Alkmaar

Tarieven vacatures Alkmaar

  • € 100 ex BTW betaalt u voor een plaatsing waarbij u de vacature mag mailen, wij de opmaak voor u verzorgen en de vacature verwijderen op ieder door u gewenste datum.
    • Zelf inloggen en de vacature opmaken hoeft niet meer!
    • De reacties van kandidaten komen RECHTSTREEKS in de door u aangegeven e-mailbox terecht.
  • € 250 ex BTW betaalt u per jaar voor een bedrijfspresentatie. Hier vermelden wij waarom u een aantrekkelijke werkgever bent, en is het overzicht van al uw openstaande vacatures te vinden.


OTYS USER?

Wie gebruik maakt van de innovatieve recruitmentsoftware van www.otys.nl  kan voortaan onbeperkt vacatures gratis doorplaatsen op de lokale vacaturebank Alkmaarheeftwerk.nl en onze andere bijna 40 lokale HEEFTWERK.NL vacaturebanken in Nederland en Belgie.

Via het OMF platform in de vacaturemanager realiseert ook u voortaan een doorgeplaatste vacature binnen 1 minuut, met HTML opmaak, met eigen logo, met eigen bedrijfspresentatie. Reacties komen overigens rechtstreeks in uw eigen database terecht. 
Download hier de handleiding of mail ons.

Speciaal aanbod voor intermediairs die niet met OTYS werken, maar wel een eigen inlogcode willen: slechts € 250 ex BTW betaalt u per jaar voor een vacatureslot van 10 vacatures. U krijgt daarbij ook een Bedrijfspresentatie.

Mail nu rechtstreeks uw vacature door naar secretariaat@alkmaarheeftwerk.nl !

Onze klanten

Rentokil Initial allecallcentervacatures.nl Franchise Result Farmasel KwikFit
Alkmaar Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.