Home > Bedrijfspresentaties
Alkmaar Heeft Werk

Bekijk

Onze nieuwste vacatures
Alkmaar

Bedrijfspresentaties

client
Koelewijn & Partners

Koelewijn & Partners

Koelewijn & Partners specialiseert zich in het werven en selecteren van franchisenemers voor verschillende franchiseformules en is in iedere branche actief. Bent u opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan onze vacatures.
Korndewal IT-workX

Korndewal IT-workX

Korndewal is specialist in ICT Recruitment. Ruim 10 jaar ervaring in het werven en bemiddelen van ICT-professionals voor het MKB, overheidsorganisaties en stichtingen. Een landelijke focus op tijdelijke- en permanente functies binnen de ICT. Van startersfuncties tot ervaren ICT-specialisten. Ad-Hoc ondersteuning of strategische werving in opdracht van directe eindklanten. Ervaren recruitment consultants die klanten en ICT-professionals vanuit eigen kennis- en ervaring adviseren. Actieve- en passieve werving waardoor een groot deel van de beroepsbevolking wordt bereikt. Een aanspreekpunt waarmee functie-inhoudelijk geschakeld kan worden. Dit geldt voor klanten en ICT-professionals. Een persoonlijke werkwijze die door klanten en ICT-professionals al jaren gewaardeerd wordt. Vanuit onze vestiging in Amersfoort bedienen wij klanten in de regio Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Den Bosch, Den Haag, Haarlem, Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Zaandam.
Krosto techniek

Krosto techniek

Krosto is in 2004 opgericht door Erwin Krook en Jeroen van der Stokker. Toen hadden ze al meer dan 10 jaar ervaring in de technische detachering. Deze kennis is inmiddels aangevuld met die van een vijftal consultants. Allemaal hebben ze een technische achtergrond. Ze weten precies waarover ze praten.
KwikFit

KwikFit

N;
LabResource

LabResource

LabResource is de grootste laboratorium-recruitment organisatie in Nederland voor ervaren professionals en starters met een wetenschapelijke of laboratoriumachtergrond op WO, HLO en MLO niveau. Onze service richt zich op vaste en tijdelijke dienstverbanden en vacatures binnen de vakgebieden voeding, chemie, life sciences, farmacie, milieuchemie, klinische en medische chemie.
Logistiekjob

Logistiekjob

Logistiekjob biedt tijdelijk logistiek werk voor teamleiders, planners en supply chain coordinators.

Onze klanten

Talenz Groep Arfos Management Services BV Match4 Onderwijs allecallcentervacatures.nl MAR Recruitment Solutions Young Engineering Elektro Bouwmaterialen Recruitment Nederland Farmasel Zorgstudent
Alkmaar Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.