Home > > H&S Adviesgroep | Regio Talent
Alkmaar Heeft Werk

Bekijk

Onze nieuwste vacatures
Regio Alkmaar
Heerhugowaard

H&S Adviesgroep | Regio Talent

H&S Adviesgroep | Regio Talent
Regio Talent Werving & Selectie
Regio Talent is een werving & selectiebureau, gericht op startend talent tot ervaren professionals. Regio Talent richt zich op mensen met een afgeronde HBO of WO opleiding tot een salarisniveau van € 80.000.- (bruto) per jaar. Wij onderscheiden ons in de markt door niet alleen kandiaten naar werk te bemiddellen maar kandiaten ook te begeleiden in het maken van loopbaankeuzes. De Regio Talent formule sluit aan op de wensen van kandiaten en biedt een uitstekende dienstverlening naar haar opdrachtgevers in het regionale MKB.

Kenmerkend voor Regio Talent is de focus op Noord-Holland en haar herkenbare huisstijl, een onconventionele aanpak en directe communicatie. Vanzelfsprekend biedt Regio Talent de hoogste kwaliteit omdat dat haar bestaansrecht onderstreept.

Sinds de start van Regio Talent in 2006 zijn wij uitgegroeid tot partner voor zowel werkzoekenden als werkgevers en sterk vertegenwoordigd in Noord-Holland Noord.

H&S Adviesgroep
Regio Talent maakt deel uit van H&S Adviesgroep in Alkmaar, een full-service Human Resources dienstverlener die al sinds 1990 succesvol actief is (www.hsadviesgroep.nl). Een team professionals dat bekend staat om de grote betrokkenheid bij opdrachtgevers en een resultaatgerichtheid die keer op keer leidt tot de juiste match of een goed advies. Regio Talent is uit hetzelfde hout gesneden. Bovendien beschikken we over veel kennis van de arbeidsmarkt in de regio. Onze naam is niet voor niets Regio Talent.
Deel dit bedrijf

Onze klanten

Korndewal IT-workX Nox People Accountancy 1ngenieur.nl Matchpartner re-integratie All4jobs Zorg Green People Recruitment Volkswagen Werken bij Rentokil Initial
Alkmaar Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.