Home > > MAR Recruitment Solutions
Alkmaar Heeft Werk

Bekijk

Onze nieuwste vacatures
Alkmaar
Regio Alkmaar
Omgeving Alkmaar
Regio Alkmaar
Alkmaar
Heiloo

MAR Recruitment Solutions

MAR Recruitment Solutions

Adres gegevens

Adres:Kingsfordweg 151
Postcode:1043GR
Stad:AMSTERDAM
Land:NL
Telefoon:+31204919446

Over: MAR Recruitment Solutions


MAR Recruitment Solutions zoekt voor toonaangevende opdrachtgevers in Nederland gedreven en hoogopgeleide Professionals en Managers met enkele jaren relevante werkervaring. MAR bemiddelt enkel voor vaste posities en is actief in alle branches en functiedisciplines. MAR richt zich zowel op Nederlandse bedrijven als Multinationals met een vestiging in Nederland.

Dankzij de jarenlange ervaring van onze medewerkers in Werving & Selectie en Executive Search, verstaat MAR de kunst om snel de geschikte kandidaten daadwerkelijk te verbinden aan uw organisatie. Snelheid, Professionaliteit en Integriteit kenmerken ons 5 stappen rekruteringsproces. Afhankelijk van uw unieke situatie en behoefte, gebruiken wij één of een mix van rekruteringsmethoden. Zo versterken wij uw organisatie met talenten en leiders die niet alleen passen bij het gezochte profiel maar ook binnen de cultuur van uw bedrijf.

Recente vacatures van MAR Recruitment Solutions

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Manager SME

Alkmaar
Deel dit bedrijf

Onze klanten

The Green Door Company ITSP PRiMAN Connecting Talent ExpertsOnly 24People Joinuz Overheid procestechniek.nl Autobanen werving en selectie Adviesgroep '88
Alkmaar Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.