Home > Bedrijfspresentaties > Fourtune Werving & Selectie
Alkmaar Heeft Werk

Bekijk

Onze nieuwste vacatures
Alkmaar

Fourtune Werving & Selectie

Fourtune Werving & Selectie

Adres gegevens

Adres:Postbus 315
Postcode:4130 EH
Stad:Vianen

Over: Fourtune Werving & Selectie

Consultants | Werving & Selectie | Interim Management | IT executive search

Uw business en IT
IT levert een belangrijke bijdrage aan uw bedrijfsprocessen. Uw vraagstukken hebben dan ook vaak met IT te maken. Met de juiste processen, mensen en ondersteunende systemen beschikt u over een uitstekende basis voor uw bedrijfsvoering. Fourtune helpt u graag om deskundig oplossingen te realiseren.

Wat kan Fourtune voor u betekenen?
Fourtune richt zich op het organiseren van informatiemanagement binnen uw organisatie. Waar nodig of gevraagd richten we ons ook op uw ondersteunende IT-processen. We verankeren de gerealiseerde verbeteringen blijvend in uw organisatie.
En bent u op zoek naar vaste of tijdelijke inzet van professionals in de genoemde werkvelden? Maak dan gebruik van onze werving en selectie en interim diensten. Als inhoudsdeskundige maken wij voor u de juiste match!

Over ons

Fourtune is in 1998 opgericht door 'vier gelijkgestemden' met het doel IT in uw organisatie succesvol te maken. Vanuit die visie werken we nog steeds. Wij zijn ervan overtuigd dat de inrichting van goed informatiemanagement bepalend is voor het optimaal verbinden van uw business en IT. Aanvullend op onze oorspronkelijke dienstverlening bieden wij ook gespecialiseerde werving en selectie en interim diensten. Hiermee geven wij invulling aan uw IT- en informatiemanagement vacatures. 

Krachten gebundeld 
Fourtune bestaat uit een vaste kern van eigen medewerkers. Daarnaast beschikken we over een netwerk van adviseurs, interim-managers, projectmanagers en recruiters. Door onze krachten te bundelen zijn wij een professioneel partner voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

 

Deel dit bedrijf

Onze klanten

The Green Door Company Young Engineering Werktuigbouw AgriMatch Nederland Jobco Support WerkenOpEenHelpdesk.nl
Alkmaar Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.